Palvelumme

Home | Services

Tietokoneen vuosihuolto

On tärkeää huoltaa tietokone vähintään 1 vuoden välein. Vaikka näkyvää pölyä ei olisikaan tietokoneesi kerää sisälleen huomattavan määrän pölyä ja tämä aiheuttaa jopa oikosulkuvaaran.

 

 

Tablettihuolto

Usein uusi tabletti toimii hyvin 6-12 kk. Sen jälkeen se alkaa hidastumaan ja ”tilttailemaan”. Tabletti tarvitsee huoltoa siinä missä muutkin elektroniset laitteet. Me huollamme nopeasti ja edullisesti kaikenmerkkiset ja malliset tabletit.

 

Tietokoneiden korjaus ja päivitys

Tietokoneesi vikaantuu yleensä illalla tai viikonloppuna jolloin ”lähihuoltosi” ei ole auki tai naapurin Jorma ei ehdi auttamaan. Me huollamme koneesi 24h/vrk. Olemme avoinna aina. Meidän huoltotyöllämme on aina vähintään 30-päivän takuu. Osta huoltopalvelut yritykseltä joka kantaa vastuun tekemisistään.

Laitesalipalvelut

Escom Group Oy on rakentanut vuosina 2018-2019 oman laitesalin Pertunmaalle. Salissa on uusinta tekniikkaa ja se on rakennettu TrafiComin tärkeiden tila säädösten mukaisesti. Laitesaliasioissa ota yhteyttä tekniseen johtajaamme info@escomgroup.fi

 

 

 

 

Puhelinhuolto ja liittymät. Liittymät toimivat kaikkien operaattoreiden verkossal. Lisätietoja myöhemmin …

Escom Group Oy huoltaa kaikenmerkkiset ja malliset puhelimet. Kauttamme saat myös ESCOM 4G-liittymät.

 

 

 

Liittymät toimivat kaikkien operaattoreiden verkoissa ja yli 192 maassa. Tästä lisää myöhemmin …

Ylläpitopalvelut

Escom Groupin oma HUOLETON-24 ylläpitopalvelu on Suomen suosituin ylläpitopalvelu niin yrityksille kuin kuluttajienkin tietokoneisiin. Omaa tuotantoamme oleva ohjelmisto kertoo valvontakeskukseeemme tietokoneesi teknisen tilan ja näin ollen pystyt varautumaan erilaisiin ongelmiin jo etukäteen. Huoleton-24 sopimuksen piirissä oleville asiakkaillemme vuosihuolto on aina ilmainen kuten myös koti -ja yrityskäynnitkin. Kaikki sisältyvät sopimukseen. Hinnat alkaen 10,00 €/kuukausi.